Valmistajat

Maailmalla on useita kymmeniä aggregaattien valmistajia joista suurinta osaa myydään jälleenmyyjien (kuten esim. Grillikauppa.com) kautta. Suosituimmat aggregaatti-valmistajat Suomessa ovat KIPOR, Stanley ja Honda. KIPOR tunnetaan kiinalaisena yrityksenä joka tuottaa hinta-laatu suhteeltaan erinomaisia aggregaatteja, varsinkin aggregaatteja joissa on digitaalinen invertteri. KIPOR tunnetaan myös siitä että heidän valikoimasta löytyy sekä pieniä että erittäin suuria aggregaatteja.

Stanley on 1800-luvulla perustettu työkaluihin ja työkoneisiin erikoistunut yritys joka valmistaa aggregaatteja erittäin laadukkaista valmistusmateriaaleista. Stanley aggregaatit tunnetaan siis kovasta laadustaan ja kestävyydestän, ikävä kyllä sen huomaa kyllä myös niiden hinnoissa. Stanleyn aggregaatit ovat suosittuja valintoja esim. kesämökeille ja työmaille niiden helpon siirrettävyyden ja kestävyyden ansiosta.

Diesel

Diesel-aggregaatti sopii sinulle joka aiot käyttää aggregaattia usein sillä polttoaineenkulutus on huomattavasti pienempää kuin bensiini-aggregaateissa. Diesel-aggregaatin hinta on kuitenkin hieman korkeampi mutta yleensä se on vain merkki tuotteen laadukkuudesta.

Katso kaikki diesel-aggregaatit tästä

Bensiini

Bensiini-aggregaatti sopii sinulle joka tiedät että tulet käyttämään aggregaattia harvemmin, esim. vain silloin kun sähköt menevät poikki myrskyn takia. Bensiini-aggregaatit ovat hieman halvempia mutta ne kuluttavat enemmän polttoainetta kuin diesel-aggregaatit.

Katso kaikki bensiini-aggregaatit tästä

Digitaaliset invertterit

Aggregaatti joka on varustettu digitaalisella invertterillä tuottaa niin sanottua sini-aaltosähköä joka on laadukkaampaa kuin normaalin aggregaatin tuottama sähkö. Digitaaliset invertterit sopivat herkille sähkölaitteille kuten televisioille, radioille ja jääkaapeille.

Katso kaikki digitaaliset invertterit tästä

Suosituimmat mallit