Tietoja sivustosta

Aggregaatit.com sivusto on perustettu 5.4.2014 ja sen omistan minä, Sampsa Vainio. Olen 27-vuotias yrittäjä Helsingistä ja ylläpidän tätä sivustoa liiketoimintamielessä, minähän saan pienen kommission joka kerta kun joku menee minun sivustosi kautta johonkin kumppaneitteni verkkokauppaan ja tekee siellä ostoksen. Kommissio on muutaman prosentin luokkaa.

Yritykseni pääliiketoiminta on kuitenkin konsultointi digitaalisessa markkinoinnissa ja siitä voit lukea lisää kotisivuiltani osoitteessa: sampsavainio.fi. Palveluihini kuuluu mm. hakukoneoptimointi, konversio-optimointi ja Google AdWords-kampanjoiden hallinnointi. Minuun saat parhaiten yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sampsa ÄT sampsavainio PISTE fi.

sampsa vainio

Haluatko tuotteesi sivustolleni?

Myykö sinun verkkokauppasi aggregaatteja? Haluaisitko sinä kasvattaa myyntiäsi täysin tulospohjaisesti? Tällä hetkellä olen julkaisijana ainoastaan TradeTracker-verkostossa ja liittymällä verkostoon (täysin ilmaiseksi) voin listata sinunkin tuotteita sivustolleni. Tällä hetkellä kaikki liikenne sivustolleni tulee orgaanisesti hakukoneista ja näin tulee olemaan jatkossakin. Kehitän sivustoni näkyvyyttä hakukoneissa jatkuvasti ja päivittelen tilannetta aina välillä blogiini. Annan mielelläni lisätietoja sivustostani sekä muista asiosta jotka saattavat mietityttää sinua – ota yhteyttä!

Minä hallinnoin myös muita kumppanuusmarkkinointiin tarkoitettuja sivustoja mm. lumilinkovertailu.fi, kaasujääkaappi.fi, sup-laudat.fi, kamerakopterit.fi sekä elverkpro.se.