Aggregaattien jälleenmyyjät

Täältä löydät kaikki verkkokaupat jotka myyvät aggregaatteja

Haluatko sinä tuotteesi sivustolleni – ota yhteyttä.

Tälle sivulle olen listannut kaikki suomalaiset verkkokaupat jotka toimivat aggregaattien jälleenmyyjinä.

Jos tiedät jonkin jälleenmyyjän jota en ole tälle sivulle listannut niin ole hyvä ja jätä vinkkisi kommentteihin tai lähetä vinkkisi sähköpostina.

1. Grillikauppa.com verkkokauppa

Valikoima

Grillikaupasta löytyy tällä hetkellä 18 erilaista aggregaattia. Grillikauppa.com on Stanley ja KIPOR aggregaattien jälleenmyyjä. Heidän valikoimastaan löydät sekä pieniä, salkkumallisia aggregaatteja että suuria voimavirtageneraatoreita. Grillikaupalla on myös laaja valikoima digitaalisia inverttereitä joita voit käyttää herkkien sähkölaitteiden kanssa. Jos ei aggregaatit kiinnosta, niin suosittelen tutustumaan heidän kaasugrilleihin.

Hinnat

Aggregaattien hinnat Grillikaupassa vaihtelevat 279 € ja 2950 € välillä.

Toimitusajat

Grillikauppa toimittaa kaikki tuotteet Matkahuollon kautta – tämä tarkoittaa sitä että tuotteet ovat useimmiten perillä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Toimituskulut

Grillikaupallla on aina ilmainen toimitus 0 € lähimpään postiin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Mikäli tilaamasi tuotteen hinta on yli 125 € (kaikki aggregaatit) toimittavat he tuotteen ilmaiseksi kotiovelle tai vaikkapa suoraan mökille mikäli aggregaatti tulee mökkikäyttöön.


2. Rellunkulma.fi

Valikoima

Rellunkulma.fi verkkokaupasta löytyy hyvin monipuolinen valikoima, tällä hetkellä he myyvät 29 erilaista aggregaattia. Rellunkulmasta löydät aggregaatit näiltä valmistajilta:

Heiltä löytyy myös useita digitaalisella invertterillä varustettuja aggregaatteja joihin voit tutustua tästä.

Hinnat

Aggregaattien hinnat Rellunkulmassa vaihtelevat 299 € ja 10 390 € välillä.

Toimitusajat

Rellunkulma kertoo toimitusajakseen 2-5 arkipäivää. Osailla tuotteista on pidempi toimitusaika, aika näkyy tuotesivulla kun teet tilausta.

Toimituskulut

Kun tilaat aggregaatin Rellunkulmasta on toimituskulut alkaen 49,90 € (Kiitolinja toimittaa tuotteet suoraan kotiovellesi). Vaihtoehtoisesti voit hakea tuotteet kaupasta mikäli asut Varkauden lähistöllä.

 


3. Motonet

Valikoima

Motonetin verkkokaupasta löytyy tällä hetkellä 7 erilaista aggregaattia/generaattoria. Heidän valikoimastaan löytyy useampi Stanley-aggregaatti (sekä tavallisia että digitaalisella invertterillä varustettuja salkku-aggregaatteja), 1 kpl Autobil invertteri ja 1 kpl suurempi diesel-aggregaatti.

Hinnat

Motonetin aggregaattien hinnat liikkuvat 199 € – 1190 € välillä.

Toimitusajat

Motonet toimittaa aggregaatit perille 1-3 arkipäivän kuluessa Matkahuollon kautta.

Toimituskulut

Voit hakea tuotteet Motonet-myymälästä ilmaiseksi tai tilata ne Matkahuollon kuljetuksella hintaan 11,40 €.


4. Verkkokauppa.com

Valikoima

Verkkokauppa.com myy tällä hetkellä 3 erilaista aggregaattia. Verkkokauppa.com toimii Autobil-aggregaattien jälleenmyyjänä.

Hinnat

Verkkokauppa.com aggregaatit ovat pieniä ja edullisia. Hinnat liikkuvat 69,90 € – 349,90 € välillä.

Toimitusajat

Verkkokauppa.com:sta tilatut tuotteet tulevat perille 1-3 arkipäivän kuluessa mikäli tuotetta löytyy varastosta.

Toimituskulut

Voit valita noudon myymälästä (0 €), postin kotiinkuljetus (8,90 €), Matkahuollon jakopaketin (14,90 €) tai pikakuljetuksen (39,90 €).

Diesel

Diesel-aggregaatti sopii sinulle joka aiot käyttää aggregaattia usein sillä polttoaineenkulutus on huomattavasti pienempää kuin bensiini-aggregaateissa. Diesel-aggregaatin hinta on kuitenkin hieman korkeampi mutta yleensä se on vain merkki tuotteen laadukkuudesta.

Katso kaikki diesel-aggregaatit tästä

Bensiini

Bensiini-aggregaatti sopii sinulle joka tiedät että tulet käyttämään aggregaattia harvemmin, esim. vain silloin kun sähköt menevät poikki myrskyn takia. Bensiini-aggregaatit ovat hieman halvempia mutta ne kuluttavat enemmän polttoainetta kuin diesel-aggregaatit.

Katso kaikki bensiini-aggregaatit tästä

Digitaaliset invertterit

Aggregaatti joka on varustettu digitaalisella invertterillä tuottaa niin sanottua sini-aaltosähköä joka on laadukkaampaa kuin normaalin aggregaatin tuottama sähkö. Digitaaliset invertterit sopivat herkille sähkölaitteille kuten televisioille, radioille ja jääkaapeille.

Katso kaikki digitaaliset invertterit tästä

Suosituimmat mallit