Uusia aggregaatteja lisätty valikoimaan

29.5.2014

Aggregaatit.com sivuston valikoima on nyt entistäkin laajempi! Olen lisännyt 2 kpl uutta aggregaattia vertailuun: KIPOR KDE12000TA3 sekä KIPOR KDE6500T3. Molemmat ovat tehokkaita diesel-aggregaatteja jotka sopivat erinomaisesti esim. työmaakäyttöön tai tuomaan sähköt kesämökille.

KDE 12000 TA3 on näistä malleista se suurempi ja myös tehokkaampi: tässä mallissa on maksimiteho 10 000 kW! KDE 6500 T3 mallissa maksimitehon on puolet pienempi eli 5 000 kW. Molemmat aggregaatit ovat pakattuja kestävän salkun sisälle jotta ne kestävät kolhuja ja kovaa käyttöä. Salkku auttaa myös vaimentamaan aggregaatin melua – molemmat mallit sopivat käytettäviksi asuinalueilla matalan melutasonsa ansiosta (72 dB).

Molemmat nämä KIPOR aggregaatit ovat saatavilla Grillikauppa.com verkkokaupasta ilmaisella toimituksella – vaikka suoraan kotiovelle tai työpaikalle!

Kipor diesel aggregaatti KDE 6500 T3.

Aggregaatit.com sivusto on myös saanut pienen kasvojenkohotuksen väripaletin suhteen. Mitä mieltä olet muutoksesta? Jätä kommentti alle niin otan sen huomioon kehittäessäni sivustoa jatkossa. Palautteet, ideat sekä muut kommentit voi myös lähettää minulle sähköpostitse osoitteeseen sampsa(ät)aggregaatit.com.