Suodattimet ilmanvaihtokoneisiin

30.3.2016

Tämä artikkeli on toteutettu yhteistyössä Suodatinmestarit.fi verkkokaupan kanssa.

Tiesitkö että ilmanvaihtokoneen suodattimet tulisi vaihtaa vähintään 4 krt vuodessa?

Näin on. Suodattimiin kertyy nopeasti likaa, mikä huonontaa niin toimintaa eikä sisäilma enää olekaan niin puhdasta kuin se oli silloin kun ilmanvaihtokone oli uusi.

Ilmanvaihtokone johon suodattimet vaihdetaan.

Löydät sopivat suodattimet tarkistamalla koneen mallin

Jos et tiedä minkälaiset suodattimet sinun ilmanvaihtokoneeseen sopii, avaa kone ja tarkista sisältä sen merkki, malli ja rekisterinumero. Näiden avulla löydät helposti sopivat suodattimet Suodatinmestarit.fi verkkokaupasta.

Suodatinmestarit Oy logo

Suodattimet kotitalouksiin

Suodatinmestarit verkkokaupasta löydät ilmansuodattimet kaikkiin markkinoilla oleviin IV-koneisiin. Autamme sinua mielellään löytämään sopivat suodattimet. Kaikista tuotepakkauksistamme löytyy selkeät ohjeet suodattimien vaihtoon.

Valikoimastamme löydät mm. seuraavien suosittujen valmistajien suodattimet:

Suodattimet kiinteistöihin ja teollisuuteen

Palvelemme myös yritysasiakkaita kuten asuin-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjä. Teollisuuskiinteistöjä varten meiltä löytyy oma Filtekno Tech -tuoteperhe joka sisältää laajan valikoiman erilaisia teollisuuskäyttöön suunniteltuja suodattimia. Pyydä meiltä tarjous niin annamme sinun edullisen hinnan!

Miksi valita Suodatinmestarit.fi verkkokauppa?

Suodatinmestarit on sisäilman puhdistukseen erikoistunut yritys joka on toiminut jo vuodesta 2009. Meillä on monipuolinen valikoima tuotteita ja meiltä saat suodattimet jokaiseen markkinoilta löytyvään ilmanvaihtokoneeseen. Toimitamme kaikki tuotteet 1-2 arkipäivässä ja toimituskulut alkaen 8,90€.