Aggregaatti Kipor IG770

Kipor IG770 on pieni mutta tehokas digitaalinen invertteriaggregaatti.

Uusimman siniaalto-tekniikan ansiosta IG770-mallia voi käyttää myös herkkien sähkölaitteiden kanssa, kuten tietokoneen, jääkaapin tai radion.

Salkkumaisen ulkokuoren ansiosta käyntiääni on huomattavasti hiljaisempi kuin muissa malleissa. Melutaso pysyy hyvinkin siedettävänä 60-65 db.

Polttoaineena Kipor IG770 käyttää bensiiniä ja sitä kuluu noin 0,5 litraa tunnissa. Käyntiaika täydellä tankilla on noin 3 tuntia (maksimiteholla).

Aggregaatti Honda EU30i

Honda EU30i on samaa sarjaa kuin Honda EU20i sekä Honda EU10i mutta se on sekä kooltaan että teholtaan suurempi kuin muut mallit samassa sarjassa. Honda EU 30i aggregaatissa on 3000 W maksimiteho ja noin 2600 W jatkuva teho. Aggregaatti on malliltaan ns. salkkumallinen aggregaatti ja se on varustettu digitaalisella invertterillä jonka ansiosta sitä voi käyttää kaikkien sähkölaitteiden kanssa jotka vaativat laadukkaampaa ja tasaisempaa sähköä (TV, radio, jääkaappi, pakastin jne.). Honda EU 30i mallissa on 5,9 litran polttoainesäiliö ja se kuluttaa noin 1,6 litraa bensiiniä tunnissa (täydellä teholla). Aggregaatti käynnistetään käsin, vetämällä narusta.

Aggregaatti Honda EU20i

Honda EU20i aggregaatti on Honda EU10i isoveli: kaksi kertaa suurempi teho 2,0 kW, painoa on 8 kg enemmän eli yhteensä 21 kg, suurempi bensatankki 4,1 litraa (kulutus 1 litra / tunti) ja hieman suurempi koko: 51 cm x 29 cm x 42,5 cm. Myös Honda EU20i on salkkumallinen aggregaatti jossa on digitaalinen invertteri: eli tämäkin malli sopii käytettäväksi herkkien sähkölaitteiden kuten jääkaappien, pakastimien, televisioiden jne. kanssa. Vaikka Honda EU20i aggregaatti onkin suurempi ja tehokkaampi kuin pikkuveljensä, ei melutaso nouse kuin 2 dB 89 desibeliin.

Aggregaatti Honda EU10i

HONDA EU 10i aggregaatti on pienikokoinen, kevyt ja hiljainen salkkumallinen aggregaatti digitaalisella invertterillä. EU10i sopii käytettäväksi herkkien sähkölaitteiden kuten jääkaappien, pakastimien, tietokoneiden sekä muiden sähkölaitteiden kanssa laadukkaan siniaaltosähkön ansiosta. Pienen koon ja keveytensä ansiosta HONDA EU 10i aggregaattia on helppo siirrellä tarpeen mukaan ja se mahtuu kätevästi piiloon esim. kaappiin, varastoon tai autotallin nurkkaan. Siirtelyä helpottaa myös kätevä kantokahva jonka avulla saat tukevan otteen aggregaatista ja voit nostella sitä. Honda EU 10i on varustettu EcoThrottle -ominaisuudella mikä mahdollistaa entistäkin pienemmän polttoaineenkulutuksen sillä aggregaatti laskee tehonsa juuri sille tasolle jonka kytketty sähkölaite tarvitsee. Kumitassut aggregaatin pohjassa pitävät sen tukevasti paikoillaan käytössä.

Aggregaatti Timco 2000i

Salkkumallinen Timco 2000i aggregaatti digitaalisella invertterillä on täydellinen kumppani esim. veneeseen tai asuntoautoon. Salkku vaimentaa aggregaatin melua ja äänentaso pysyy alle 60 dB. Kätevä kantokahva ja 22 kg paino tekevät tästä aggregaatista helposti mukaanotettavan. Timco 2000i digitaalisella invertterillä tuottaa tasaista ja laadukasta sini-aaltosähköä joka sopii myös herkille sähkölaitteille kuten sähkötyökaluille, televisioille, radioille ja jääkaapeille. 1-sylinterinen, 4-tahti, bensiinimoottori tuottaa 1,6 kW maksimitehon jolla moottori pyörii 4500 kierrosta per minuutti. Aggregaatti käynnistyy vetokäynnistyksellä ja täydellä tankilla se käy noin 4 tunnin ajan.

Aggregaatti Timco 1000i

Timco 1000i aggregaatti on tyylikäs ja helppokäyttöinen virtalähde herkille sähkölaitteille. Tätä salkkumallista aggregaatti voit helposti liikutella ja tämän vuoksi käytettävyys on paljon parempaa verrattuna muihin malleihin.

Timco 1000i aggregaatti on myös pienikokoinen ja painaa vain 15 kg joten sen mukaan ottaminen veneeseen tai asuntoautoon on kätevää. Timco 1000i käyttää uusinta siniaalto-tekniikkaa joka mahdollistaa aggregaatin käytön myös herkkien laitteiden kanssa (TV, tietokone, jääkaappi jne.).

Polttoaineenkulutus on pientä koska Timco 1000i käy aina niillä kierroksilla mitkä sähkölaitteesi vaativat – se ei siis turhaan kuluta polttoainetta. Tämä malli tuottaa 1-sylinterisellä, ilmajäähdytetyllä moottorillaan 0,9 kW maksimitehon.

Aggregaatti Stanley SIG 1100

Stanleyn SIG 1100 aggregaatti/digitaalinen invertteri on pienikokoinen mutta tehokas ja luotettava sähkönlähde. Tasainen ja huippulaatuinen siniaalto sähkö jonka digitaalinen invertteri luo sopii käytettäväksi myös herkkien sähkölaitteiden kanssa kuten televisioiden, jääkaappien, radioiden jne. Stanley SIG 1100 on erinomainen valinta esim. mökille, veneeseen tai mukaan retkelle.

Sen pieni koko mahdollistaa aggregaatin laittamisen auton takakonttiin. SIG 1100 aggregaatissa on 4-tahti moottori joka tuottaa 1,0 kW jatkuvan tehon sekä 1,1 kW hetkellisen maksimitehon. Tässä on 2 kpl maadoitettua pistorasiaa joissa 230 V ulostulo.

Aggregaatti käynnistetään vetämällä narusta. Generaattorin moottori syö bensaa, sitä mahtuu 2 litran verran tankkiin ja öljynkin laittamista suositellaan, sitä mahtuu 0,4 litraa. Imukuppi -maiset, kumiset jalat pitävät Stanley SIG 1100 aggregaatin tukevasti paikoillaan samalla kun se pauhaa sähköä täyttä vauhtia.

2 vuoden takuu ja ilmainen kotiinkuljetus kaupan päälle!

Aggregaatti KIPOR IG-3000

KIPOR IG-3000 aggregaatissa on kaikki mitä voit toivoa aggregaatilta:

  • Tukeva kotelo joka suojaa moottoria ja vaimentaa aggregaattia
  • Suuri 13 litran polttoainesäiliö ja kulutus vain 500 g/tunti
  • Sekä sähkö- että vetokäynnistys
  • Painoa ainoastaan 57 kg verran ja kätevät pyörät liikuttamista varten

KIPOR IG-3000 on varustettu yksisylinterisellä, 4-tahti bensiinimoottorilla joka tuotttaa 3,0 kW maksimitehon sekä 2,8 kW jatkuvan tehon. IG-3000 mallissa on digitaalinen invertteri joka tekee siitä yhteensopivan myös herkkien sähkölaitteiden (TV, tietokone, mikro, radio, jääkaappi) kanssa. Moottori painaa täyttä vauhtia 3600 kierrosta per minuutti mutta tukeva salkkumallinen rakenne vaimentaa aggregaatin melua tehokkaasti ja käytöstä syntyy vain 63 dB ääni. Tämän aggregaatin voit käynnistää sekä sähköisesti että käsin vetämällä – se käynnistyy rankemmistakin olosuhteista huolimatta! Suuri 13 litran polttoainesäiliö pitää KIPOR IG-3000 aggregaatin toiminnassa yli 6 tunnin ajan jatkuvalla teholla.

Katso KIPOR IG-3000 aggregaatin esittelyvideo:

Aggregaatti Stanley SIG 2000

Pieni koko ja kova teho! Stanley aggregaatit tunnetaan tajuttoman kovasta laadustaan – nämä ovat tehtyjä kovaan käyttöön. SIG 2000 malli käy 4-tahti moottorilla 196 cc joka tuottaa 2000 W max tehon sekä 1800 W jatkuvan tehon.

Moottori käy bensalla, tankilliseen kuluu noin 3,8 litraa (+ 0,6 litraa öljytankki). Stanley SIG 2000 on 2 kpl maadoitettuja 1-vaihe ulostuloja joista lähtee 230 V. Moottori lähtee käyntiin repäisemällä reippaasti narusta. Pieni koko ja paljon tehoa tekee sen että tämä SIG 2000 aggregaatti on hieman muita samanlaisia generaattoreita äänekkäämpi 96 db melutasolla (täydellä kuormalla).

Mutta pienen koon ansiosta saat piilotettua sen hyvin esim. varastoon tai muualle missä ääni ei pääse häiritsemään kovasti. Stanley SIG 2000 on täysin CE-hyväksytty ja sille on myönnetty 2 vuoden takuu.

Ilmainen toimitus suoraan kotiovelle!

Aggregaatti KIPOR IG2000

Kipor IG 2000 1-vaihe aggregaatti/digitaalinen invertteri on tietokoneesi, jääkaappisi, mikrosi sekä radiosi paras kaverilla mökillä! Tästä on kuultu pelkkiä hyviä kokemuksia!

Tämä pieni aggregaatti tuottaa jopa 2 000 W maksimitehon (eli 2kw) joka riittää mainiosti esim. jääkaapille tai tietokoneelle mökillä. Kipor IG2000 mallissa on 4-tahti moottori joka täydellä teholla pyörii noin 4 500 kierrosta per minuutti. Moottori käy bensiinillä ja sitä mahtuu koneeseen 3,7 litran verran kerrallaan. Tämä kestää useamman tunnin ajan sillä kuluts on vain 420 g/kWh.

Pienen koonsa (55 cm pitkä ja 29 cm korkea) ansiosta Kipor IG 2000 on helppo ottaa mukaan esim. retkelle, sen kuin otat kahvasta kiinni ja kannat sen mukaasi. Eihän se painakaan kuin 22 kg. Melutaso pysyy siedettävällä 61-73 db alueella – tämä on siis hiljainen malli. Ulostuloina Kipor IG 2000 on 2 kpl pistoketta joissa 230 V ulostulo sekä 1 kpl 12 V ulostulo. Hinta tälle on vain 495€.

Diesel

Diesel-aggregaatti sopii sinulle joka aiot käyttää aggregaattia usein sillä polttoaineenkulutus on huomattavasti pienempää kuin bensiini-aggregaateissa. Diesel-aggregaatin hinta on kuitenkin hieman korkeampi mutta yleensä se on vain merkki tuotteen laadukkuudesta.

Katso kaikki diesel-aggregaatit tästä

Bensiini

Bensiini-aggregaatti sopii sinulle joka tiedät että tulet käyttämään aggregaattia harvemmin, esim. vain silloin kun sähköt menevät poikki myrskyn takia. Bensiini-aggregaatit ovat hieman halvempia mutta ne kuluttavat enemmän polttoainetta kuin diesel-aggregaatit.

Katso kaikki bensiini-aggregaatit tästä

Digitaaliset invertterit

Aggregaatti joka on varustettu digitaalisella invertterillä tuottaa niin sanottua sini-aaltosähköä joka on laadukkaampaa kuin normaalin aggregaatin tuottama sähkö. Digitaaliset invertterit sopivat herkille sähkölaitteille kuten televisioille, radioille ja jääkaapeille.

Katso kaikki digitaaliset invertterit tästä

Suosituimmat mallit