Aggregaatti Stanley 230/400V

Tämä Stanley aggregaatti on ns. synkroninen generaattori, jossa on 3,6 kW jatkuva teho ja 5,6 kW maksimiteho. Voit käyttää konetta 230V verkkovirralla kuin myös kolmivaiheisena 400V.

Moottorin rakenne: yksisylinterinen, ilmajäähdytetty, 4-tahtinen OHV, jonka tilavuus on 389 cm3. Polttoaineeksi käy normaali lyijytön bensiini, ja säiliön tilavuus on 25 litraa. Painoa tällä koneella on 76 kg.

Aggregaatti Kipor IG770

Kipor IG770 on pieni mutta tehokas digitaalinen invertteriaggregaatti.

Uusimman siniaalto-tekniikan ansiosta IG770-mallia voi käyttää myös herkkien sähkölaitteiden kanssa, kuten tietokoneen, jääkaapin tai radion.

Salkkumaisen ulkokuoren ansiosta käyntiääni on huomattavasti hiljaisempi kuin muissa malleissa. Melutaso pysyy hyvinkin siedettävänä 60-65 db.

Polttoaineena Kipor IG770 käyttää bensiiniä ja sitä kuluu noin 0,5 litraa tunnissa. Käyntiaika täydellä tankilla on noin 3 tuntia (maksimiteholla).

Aggregaatti Black & Decker 5500

Aggregaatti Black & Decker 3000

Aggregaatti Black & Decker 2200

Aggregaatti Honda EU30i

Honda EU30i on samaa sarjaa kuin Honda EU20i sekä Honda EU10i mutta se on sekä kooltaan että teholtaan suurempi kuin muut mallit samassa sarjassa. Honda EU 30i aggregaatissa on 3000 W maksimiteho ja noin 2600 W jatkuva teho. Aggregaatti on malliltaan ns. salkkumallinen aggregaatti ja se on varustettu digitaalisella invertterillä jonka ansiosta sitä voi käyttää kaikkien sähkölaitteiden kanssa jotka vaativat laadukkaampaa ja tasaisempaa sähköä (TV, radio, jääkaappi, pakastin jne.). Honda EU 30i mallissa on 5,9 litran polttoainesäiliö ja se kuluttaa noin 1,6 litraa bensiiniä tunnissa (täydellä teholla). Aggregaatti käynnistetään käsin, vetämällä narusta.

Aggregaatti Honda EU20i

Honda EU20i aggregaatti on Honda EU10i isoveli: kaksi kertaa suurempi teho 2,0 kW, painoa on 8 kg enemmän eli yhteensä 21 kg, suurempi bensatankki 4,1 litraa (kulutus 1 litra / tunti) ja hieman suurempi koko: 51 cm x 29 cm x 42,5 cm. Myös Honda EU20i on salkkumallinen aggregaatti jossa on digitaalinen invertteri: eli tämäkin malli sopii käytettäväksi herkkien sähkölaitteiden kuten jääkaappien, pakastimien, televisioiden jne. kanssa. Vaikka Honda EU20i aggregaatti onkin suurempi ja tehokkaampi kuin pikkuveljensä, ei melutaso nouse kuin 2 dB 89 desibeliin.

Aggregaatti Honda EU10i

HONDA EU 10i aggregaatti on pienikokoinen, kevyt ja hiljainen salkkumallinen aggregaatti digitaalisella invertterillä. EU10i sopii käytettäväksi herkkien sähkölaitteiden kuten jääkaappien, pakastimien, tietokoneiden sekä muiden sähkölaitteiden kanssa laadukkaan siniaaltosähkön ansiosta. Pienen koon ja keveytensä ansiosta HONDA EU 10i aggregaattia on helppo siirrellä tarpeen mukaan ja se mahtuu kätevästi piiloon esim. kaappiin, varastoon tai autotallin nurkkaan. Siirtelyä helpottaa myös kätevä kantokahva jonka avulla saat tukevan otteen aggregaatista ja voit nostella sitä. Honda EU 10i on varustettu EcoThrottle -ominaisuudella mikä mahdollistaa entistäkin pienemmän polttoaineenkulutuksen sillä aggregaatti laskee tehonsa juuri sille tasolle jonka kytketty sähkölaite tarvitsee. Kumitassut aggregaatin pohjassa pitävät sen tukevasti paikoillaan käytössä.

Aggregaatti Timco 2000i

Salkkumallinen Timco 2000i aggregaatti digitaalisella invertterillä on täydellinen kumppani esim. veneeseen tai asuntoautoon. Salkku vaimentaa aggregaatin melua ja äänentaso pysyy alle 60 dB. Kätevä kantokahva ja 22 kg paino tekevät tästä aggregaatista helposti mukaanotettavan. Timco 2000i digitaalisella invertterillä tuottaa tasaista ja laadukasta sini-aaltosähköä joka sopii myös herkille sähkölaitteille kuten sähkötyökaluille, televisioille, radioille ja jääkaapeille. 1-sylinterinen, 4-tahti, bensiinimoottori tuottaa 1,6 kW maksimitehon jolla moottori pyörii 4500 kierrosta per minuutti. Aggregaatti käynnistyy vetokäynnistyksellä ja täydellä tankilla se käy noin 4 tunnin ajan.

Aggregaatti Stanley E-SG 2200

Stanley aggregaatit tunnetaan kovasta laadusta, upeista valmistusmateriaaleista sekä ympäristöystävällisestä toiminnasta. Tämä pienikokoinen (40 x 59 x 42 cm) Stanley E-SG 2200 aggregaatti tuottaa 4-tahti & 6,5 hevosvoiman moottorilla 2,0 kW jatkuvan tehon 2,2 kW maksimitehon.

Polttoainetta mahtuu 3,5 litraa joka pitää Stanley E-SG 2000:n toiminnassa 3 tunnin ajan. Kuminen pohja pitää aggregaatin tukevasti paikoillaan toiminnan ajan. Tämä rekyylikäynnisteinen aggregaatti sisältää 2 kpl 1~vaihe pistorasiaa.

Stanley E-SG 2200 aggregaattia on turvallista käyttää, se on täysin CE-hyväksytty ja sille on myönnetty 2 vuoden takuun. Sopii mainiosti esim. työmaalle tai kesämökille!

Ilmainen toimitus ympäri Suomea – vaikka suoraan kesämökille tai kotiovelle!

Diesel

Diesel-aggregaatti sopii sinulle joka aiot käyttää aggregaattia usein sillä polttoaineenkulutus on huomattavasti pienempää kuin bensiini-aggregaateissa. Diesel-aggregaatin hinta on kuitenkin hieman korkeampi mutta yleensä se on vain merkki tuotteen laadukkuudesta.

Katso kaikki diesel-aggregaatit tästä

Bensiini

Bensiini-aggregaatti sopii sinulle joka tiedät että tulet käyttämään aggregaattia harvemmin, esim. vain silloin kun sähköt menevät poikki myrskyn takia. Bensiini-aggregaatit ovat hieman halvempia mutta ne kuluttavat enemmän polttoainetta kuin diesel-aggregaatit.

Katso kaikki bensiini-aggregaatit tästä

Digitaaliset invertterit

Aggregaatti joka on varustettu digitaalisella invertterillä tuottaa niin sanottua sini-aaltosähköä joka on laadukkaampaa kuin normaalin aggregaatin tuottama sähkö. Digitaaliset invertterit sopivat herkille sähkölaitteille kuten televisioille, radioille ja jääkaapeille.

Katso kaikki digitaaliset invertterit tästä

Suosituimmat mallit